MENÜ
Önerilenler

Arşiv Rafı - Arşiv Raf Sistemleri

Arşiv Rafı - Arşiv Raf Sistemleri

Firmalarda, kütüphanelerde, üniversitelerde ve okullarda kitap muhafazası için arşiv rafı son derece pratik bir seçimdir. Firmalar için dosya muhafaza etmede yardımcı olur. Toplu kullanım alanlarında en işlevsel alanı oluşturabilmek için arşiv raf sistemleri tasarlanmalıdır. İstediğiniz tüm kitap, dergi, görsel medya, geleneksel kitapları raflarda kolayca depolayabilirsiniz. Ayrıca kütüphanelerde kullanılan arşiv raf sistemlerini özelleştirerek farklı amaçlar için de kullanabilirsiniz.
 

Firmamız firmalarda ya da kütüphane gibi kamuya açık özel alanlarda depolama ürünü arıyorsanız sizlere ücretsiz keşif hizmeti veriyor. Hemen bizimle iletişime geçin ve keşif ekiplerimiz adresinize gelsin. Ekiplerimiz ihtiyacınız olan arşiv sistemlerinin tasarımı için keşif hizmetinden bir bedel istememektedir. Daha sonra planlama yapılır ve onayınızla birlikte üretim süreci başlar.  Her türlü ihtiyacınıza çözüm olacak arşiv rafları profesyonel ekiplerimiz tarafından üretilerek montajı yapılmaktadır.
 

Arşiv Raf Sistemleri Nerede Kullanılır?

Arşiv raf sistemleri farklı amaçlar için kullanılabilir. Arşiv dolapları sayesinde fabrika, ofis, sağlı kurumu, askeriye ya da diğer kamu kurumlarında dosyaları düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Üstelik arşiv rafları son derece kolay bakımı yapılan ürünlerdir.  Birinci sınıf malzeme kullandığınız arşiv rafı uzun yıllar kullanıma uygundur. Sizler için özel isteklerinizi dikkate alarak raf üretimi gerçekleştiriyoruz.
 

Arşiv raflarınız tercih edeceğiniz alana göre raflı, kapaklı, menteşeli, raylı, çekmeceli gibi farklı seçeneklerde üretilmektedir. Keşif ekibimiz ihtiyacınız olan ebatlarda raf ihtiyacınıza yönelik planlama yaparlar. Arşiv raf sistemleri ofisinizde, kütüphanede, kurumlarınızda ve tüm iş yerlerinizde ihtiyacınız olan dosyalara çok kısa bir sürede erişim sağlamanıza yardımcı olur.
 

Arşiv Rafı Siparişi

Arşiv rafı siparişi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. İhtiyacınıza uygun işlevsel, hareketli özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sunan raf sistemlerini size özel oluşturuyoruz. Arşivlerinizde saklamak istediğiniz tüm ürünlere anlık erişim sağlamanız çok kolaydır.  Raf sistemlerinin hareket etmesi için özel sistemler kullanıyoruz.

Arşiv raf sistemleri farklı aksesuarlar ve ürünler muhafaza etmek amacıyla da kullanılabilir. Burada sakladığınız ürünler alandan tasarruf etmenizi sağlar. Arşiv sistemleri tercih ederek tüm belgelerinizi güvenli bir ortamda saklayabilir ve istediğiniz an kolayca ulaşabilirsiniz. Arşiv rafı siparişi için bize ulaşmanız yeterlidir.

 

E-Bültene katılın ! Sektördeki tüm yeniliklerden haberiniz olsun.